Rakennuspalvelu Tukiainen Oy

Rouheasti sanottuna ”Kaikki alkoi Hiacen takakontista.”

Tottahan se on, toimintamme alkoi pienestä. Kun ei löytynyt tekijää, niin tehtiin sitten itse. Mikko perusti yrityksen vuonna 2005. Alussa hommia tehtiin yhden miehen voimin sivutyönä päivätyön ohella. Kohteetkin olivat tuolloin pienempiä kuin tänä päivänä. Taitoa ja osaamista oli kertynyt aiemmista töistä mutta yrityksen pyörittäminen opeteltiin tekemällä. Firman varastona toimi pakettiauton takakontti ja työkaluja hankittiin sitä mukaan kun tarvittiin tai kun asiakkailta saatiin maksuja.

Melko pian mukaan tuli veli Jari. Ja vuonna 2007 kun yhtiömuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi, myös Jari tuli vakituiseksi työntekijäksi ja yrityksen osakkaaksi. Tästä alkoi tasainen kasvu.

Kokemus karttui, kuten välineet ja kalustokin. Työmaat ja kohteet suurenivat ja vastuuta tuli enemmän. Oikeastaan koko toimintaamme kuvastaa hyvin tasainen ja kestävä kasvu. Nykyisin meitä on yli 10 työntekijää sekä luotettavia kumppaneita erilaisiin kohteisiin ja tehtäviin. Näin pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua ilman että asiakkaan tarvitsee hankkia erikseen maansiirtourakoitsijaa, tarviketoimittajaa eikä putki- tai sähkömiestä.

Mielenkiinnolla ja Teitä palvellen jatkamme matkaa kohti tulevaa ja seuraavaa täyttä kymmentä.