RAKENNUSPALVELUT
AMMATTITAIDOLLA

Palvelut
Saneeraus- ja uudisrakentamisen palvelevat ammattilaiset

Palveluihimme kuuluvat muun muassa asbestikartoitukset ja kosteusmittaukset sekä märkätilasaneeraukset kuten kylpyhuone- ja saunaremontit. Huoneisto-, keittiö- ja kalusteasennukset. Vahinkosaneeraukset ja linjasaneeraukset. Rakennustyöt, remontit yksityisille ja taloyhtiöille sekä urakoinnit teollisuudelle. Myös rakennussuunnittelu ja -valvonta.

Huoneisto-, keittiö- ja märkätilasaneeraukset sekä kalusteasennukset

Kaiken kokoiset huoneistoremontit sekä kalusteasennukset muun muassa keittiöihin, pesutiloihin ja saunoihin. Kiinteät kalusteet, kaapistot ja laatoitustyöt ammattitaidolla. Kauttamme on saatavilla myös tasot ja kaakelit sekä muut pintamateriaalit. Märkätilojen remontoinnissa ja korjauksissa on hyvä luottaa ammattilaisen apuun. Esimerkiksi oikeanlainen vedeneristys vaatii pätevän tekijän sekä materiaalien tuntemisen.

Kosteuskartoitukset ja vesivahinkosaneeraukset

Teemme kosteuskartoitukset ja vesivahinkosaneeraukset sekä kaikki rakennekuivaukset, kohteeseen kuin kohteeseen, riippumatta vesivahingon laajuudesta

Asbestikartoitukset

Selvitämme asbestipitoisuudet sekä teemme tarvittavat purku- ja turvallisuussuunnitelmat jatkoa varten.

Vesikate- ja julkisivusaneeraukset

Taloyhtiöille ja yksityisille vesikate- ja julkisivusaneeraukset ammattitaidolla. Ajoissa tehty julkisivuremontti suojaa rakennusta muilta vaurioilta. Näin voidaan säästyä huomattavasti suuremmilta korjauskuluilta. Uusimme vesikouruista alkaen kaikki julkisivun rakenteet. Myös katot, ikkunat ja räystäspellit. Kysy meiltä lisää julkisivusaneeraukseen kuuluvista töistä.

Uudisrakentaminen

Toteutamme uudisrakentamisen urakat ammattimaisesti ja laadukkaasti alusta loppuun. Meille on erityisen tärkeää, että materiaalit joita käytämme ovat aina ensiluokkaisia ja työn jälki huolellista. Projektit suunnitellaan huolellisesti ja aikataulutetaan täsmällisesti. Työt toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti sillä haluamme että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Teollisuuden kohteet

Monipuoliset urakointipalvelut teollisuuden kohteisiin. Esimerkiksi erilaiset hallirakennelmat, koneperustukset, sähköasema rakentaminen sekä suoja- ja valumaaltaiden tekeminen. Tarjoamme myös vuosihuoltoa ja kunnossapitoa teollisuuden rakennuksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Toimimme Joensuun ja Kuopion välissä Outokummussa. Töitä teemme muun muassa Polvijärven, Kaavin, Juankosken ja Tuusniemen seudulla sekä koko Itä-Suomen alueella. Tarjoamme monipuoliset rakennuspalvelut kotitalouksien, taloyhtiöiden, yritysten, teollisuuden ja julkisen sektorin käyttöön.